OM

MIND MOVERS

BAGGRUND

Jeg hedder Michael Jakobsen. Jeg har arbejdet med kommunikation og grafik siden 1996. I 2009 startede jeg kommunikationsbureauet Mind Movers efter 13 år som senior Art Director på reklamebureauerne DDB, Ogilvy og Umwelt.

 

Mind Movers har bl.a. løst opgaver for DSB, DOT, Metro, Banedanmark, Trafikstyrelsen, Copenhagen Jazz festival,

Red Barnet og B&O.

 

I 2014 startede jeg illustrations virksomheden Copenhagen Poster, som sælger plakater, t-shirt mm. i hele verden. Vi har været så heldige at få lidt over 30.000 følgere på instagram profilen @copenhagenposter. Senest har vi lavet illustrationer til Anders Lund Madsen og Anders Breinholts Podcast 'Anders & Anders' samt designet koncertplakater for Jørgen Leth, Mikael Simpson og Fridthjof Toksvig i trioen 'Vi sidder bare her'.

 

1996-1999 Art Director Ogilvy & Mather

1999-2007 Senior Art Director Umwelt A/S

2007-2009 Senior Art Director DDB Needham

2009 - Mind Movers

2014 - Copenhagen Poster

VI HAR BL.A. LØST OPGAVER FOR FØLGENDE BRANDS:

HVORDAN VI ARBEJDER

 

Mind Movers er et kommunikationsbureau, der arbejder på tværs af alle medier. Vi tror på at god kommunikation, altid skal tage afsæt i den rette forbrugerindsigt. Vi tror på det fleksible bureau og den fleksible proces, både hvad angår skræddersyede teams og afvikling af kampagner. Vi har et stort netværk af tekstforfattere, programmører, fotografer, rentegnere som altid er klar til at hjælpe til, hvis der er behov for det.

 

Vi tror ikke på mellemled. Flere mennesker er lig med mere tid og dermed større fakturaer.

Den daglige kontakt går direkte til de ansvarlige på opgaven.

Adresse

 

Kildehøjvej 5

3460 Birkerød

Kontakt

 

Michael Jakobsen