OM

MIND MOVERS

BAGGRUND

Jeg hedder Michael Jakobsen. Jeg har arbejdet med kommunikation, illustration og grafik siden 1996. I 2009 startede jeg kommunikationsbureauet Mind Movers efter 13 år som senior Art Director på reklamebureauerne DDB, Ogilvy og
Umwelt.


Mind Movers har bl.a. løst opgaver for DSB, DOT, Metro, Banedanmark, Trafikstyrelsen, Copenhagen Jazz festival,

Red Barnet og B&O.


I 2014 startede vi illustrations virksomheden Copenhagen Poster, som laver illustrationer og streetart/vægdekorationer. Udover det sælger vi plakater, t-shirt mm. i hele verden. Vi har været +25.000 følgere på instagram profilen @copenhagenposter. Senest har vi lavet illustrationer til Magnus Millang, Kristian Fuhlendorf, Spangsberg Chokolade, DR, Jacob Riisings kondiklub, Anders Lund Madsen og Anders Breinholts Podcast 'Anders & Anders' samt designet koncertplakater for Jørgen Leth, Mikael Simpson og Fridthjof Toksvig i trioen 'Vi sidder bare her'.


1996-1999 Art Director Ogilvy & Mather

1999-2007 Senior Art Director Umwelt A/S

2007-2009 Senior Art Director DDB Needham

2009 - Mind Movers

2014 - Copenhagen Poster

VI HAR BL.A. LØST OPGAVER FOR FØLGENDE BRANDS:

HVORDAN VI ARBEJDER


Mind Movers er et kommunikationsbureau, der arbejder på tværs af alle medier. Vi tror på at god kommunikation, altid skal tage afsæt i den rette forbrugerindsigt. Vi tror på det fleksible bureau og den fleksible proces, både hvad angår skræddersyede teams og afvikling af kampagner. Vi har et stort netværk af tekstforfattere, programmører, fotografer, rentegnere som altid er klar til at hjælpe til, hvis der er behov for det.


Vi tror ikke på mellemled. Flere mennesker er lig med mere tid og dermed større fakturaer.

Den daglige kontakt går direkte til de ansvarlige på opgaven.